شرکت آذر سوله ساز شرق
اجرای کلیه پروژه های عمرانی و ساخت انواع سوله واسکلت فلزی

 




تاریخ: پنج شنبه 5 مرداد 1398برچسب:جوش-کاشمر -سوله,
ارسال توسط داودی

سوله چيست؟ به سازه هاي فلزي شيب دار که براساس محاسبات فني خاص توليد مي شود، سوله گويند. سازه هاي شيب دار يا سوله در لاتين با عنوان Gable Bents يا Ridge Bents ناميده و معرفي مي شوند. از اين قاب ها در پوشش دهانه هاي بزرگ و در ساختمان هاي صنعتي و کشاورزي مانند کارخانه ها، انبارها، مرغ داري ها، آشيانه هاي هواپيما، سالن هاي ورزشي، تعميرگاه ها، پارکينگ ها، دامداري ها، فروشگاه ها و موارد متعدد ديگر استفاده مي شود. لازم به توضيح است گروه کثيري از شرکت هاي بزرگ و کوچک دولتي و خصوصي با کمک اين سازه ها توانسته اند به پيشبرد اهداف صنعتي و اقتصادي خود کمک کرده، و طبق محاسبات پيش بيني شده، به راحتي قادر به توسعه و گسترش ابنيه خود باشند. در سال هاي قبل سيستم هاي خرپاسازي در ايران بسيار متداول بوده اما هم اکنون سوله سازي به علت مزاياي زيادي جايگزين آن گشته است اجزا سوله: 1. ستون 2. رفتر 3. پرلين 4. استرات 5. وال پست 6. بادبند 7. سگراد 8. سينه بند 9.




تاریخ: یک شنبه 1 مرداد 1398برچسب:,
ارسال توسط داودی

سیستم های غیرفعال اتلاف انرژی : 
استفاده از سیستم های غیرفعال اتلاف انرژی روش مؤثر در کا ستن از اثرات زلزله در ساختمان ها است . نقش عملی این سیستم ها اضافه نمودن میرایی ساختمانها و به تبع آن کاهش دامنه تغییر مکانها و نیروهای ناشی از اثرات زلزله در سازه است . 
امروزه ثابت شده است كه طراحي سازه ها بصورتي كه براي مقابله با زلزله هاي شديد رفتار كاملا الاستيك داشته باشند، از لحاظ اقتصادي مقرون به صرفه نمي باشد. در نتيجه در طراحي سازه ها از روشهايي مانند كنترل غير فعال سازه ها در برابر زلزله استفاده مي شود. 
در اين روش، برخي اعضاي سازه اي خسارتهايي را در هنگام زلزله هاي شديد متقبل مي شوند تا بدين وسيله تلاشهاي وارد بر اعضاي اصلي سازه مانند ستونها كاهش يافته و از اين طريق سازه از آسيب هاي عمده در امان بماند. 



ادامه مطلب...
ارسال توسط داودی

پدستالها عبارتند از ستونهای بتنی کوتاه و کم آرماتور و حتی گاهی بدون آرماتور که عموماً روی پی های بتنی اجرا شده و روی آنها صفحه زیر ستون نصب شده و سپس ستونهای فلزی روی صفحه نصب میگردد. این ستونها بدلیل ابعاد نسبتا زیاد ( از نظر عرضی زیاد و ارتفاعی کم) جزء ستونهای لاغر محسوب میشوند و لذا تحمل مقاومت فشاری آنها بسیار زیاد میباشد. 
دلایل استفاده: 
۱) زمانیکه بخشی از ستون فلزی داخل خاک مدفون باشد که به جهت پوسیدگی آن از پدستال ها در همان بخش استفاده می کنند. 

۲) زمانیکه ارتفاع ستون فلزی زیاد باشد و به جهت مهار کردن لاغری آن در بخشی از آن به طرف پی از پدستال استفاده می کنند. 

۳) زمانیکه لنگر در پای ستون یا نباشد یا کم باشد. 

۴) زمانیکه در بخش زیر زمین ساختمان با ارتفاع حدود۳ متر بخواهیم فضای قابل استفاده داشته باشیم. 

۵) زمانیکه بخواهیم بخش زیر زمین ساختمان را بجای ستونهای فلزی با پدستالهای بتنی اجرا و در حقیقت پدستالها با پی تولید یک پی جدید بنماید و در محاسبات سازه به صورت پی وارد شود. 

۶) زمانیکه بخواهیم ستونهای اکسپوز (در نما و دید) فلزی از کف به بالا باشد. 

نکته۱: توصیه شده پدستال ها فقط زمانیکه لنگر در پای ستون نیست استفاده شوند در غیر اینصورت محاسبات آنها مانند ستونهای بتنی بوده و آرماتورهای مورد نیاز را باید محاسبه کرد. 

نکته۲: جهت خرد نشدن سطح پدستال معمولاً از یک شبکه مش آرماتور ضعیف تا حد نمره ۱۴ روی پدستال و زیر صفحه زیر ستون استفاده میکنند.

منبع : ایران سازه




ارسال توسط داودی

هنگام ساخت و ساز ساختمان هاي تحت نظارت ، در صورتي كه ارتفاع ملك جديد الاحداث از ساختمان هاي همسايه ها ارتفاع بيشتري پيدا كند ، مي بايست سلامت و كاركرد دودكش هاي تجهيزات گرمايشي همسايه ها با دقت زيادتر در دو زمينه زير حفظ گردد.

  1. جلوگيري از تخريب و مسدود شدن توسط نخاله بنايي.
  2. بالا بردن ارتفاع دودكش همسايه با رعايت فاصله جانبي از ملك جديد الاحداث.

بديهي است مسئوليت حفظ ايمني كاركرد دودكش هاي همسايه مجاور به عهده كليه مهندسان ناظر ساختمان جديد الاحداث مي باشد. لطفاً جهت اطلاعات بيشتر درخصوص موارد فني به مديريت گاز سازمان مراجعه فرماييد.




ارسال توسط داودی

نواع روشهای پایدارسازی گود 
روش مهارسازی 
در این روش برای مهار حرکت و رانش خاک، با استفاده از تمهیداتی خاص، از خود خاک‌های دیواره کمک گرفته می‌شود ابتدا در حاشیه زمینی که قرار است گودبرداری شود در فواصل معین چاههایی حفر می‌کنیم. عمق این چاهها برابر با عمق گود به اضافه مقداری اضافه برای شمع بتنی انتهای تحتانی این چاه‌ها است 
پس از حفر چاه‌ها در درون آنها پروفیل‌های I شکل یا H شکل قرار می‌دهیم به منظور تامین گیرداری و مهاری کافی برای این پروفیلها، انتهای پروفیلها را به میزان 25/0 تا 35/0 عمق گود پایین‌تر از رقوم کف گود در درون بخش شمع ادامه می‌دهیم و در انتهای پروفیلها نیز شاخکهایی را در نظر می‌گیرم 
سپس شمع انتهای تحتانی را که قبلا آرماتوربندی آن را اجرا کرده و کار گذاشته‌ایم بتن ریزی می‌کنیم. بدین ترتیب پروفیلهای فولادی مزبور در شمع مهار می‌شوند و پروفیلهای فولادی همراه با شمع نیز در خاک مهار می‌گردند. پس از اجرای مراحل فوق عملیات گودبرداری را به صورت مرحله به مرحله اجرا می‌کنیم. 



ادامه مطلب...
ارسال توسط داودی

ولر آبی در مناطق گرمسیری خصوصاً شرجی کاربردی نداره، اما در بعضی از نقاط کشور به دلیل خشکی هوا از کولرگازی هم بهتر جواب میده. حالا نمیدونم این مطلب به درد کسی میخوره یا نه، اما به هر حال گذاشتمش تا هر کس الآن قصد انتخاب کولر آبی برای منزل یا محل کارش داره به صورت کاملاً مهندسی حساب کنه که چه کولری برای اونجا مناسبه. اگر هم دارید از کولر استفاده می کنید می تونید از این توصیه ها برای عمر بیشتر کولر و همچنین بیشتر شدن راندمان کاری اون بهره ببرید

کولرها را بر اساس ظرفیتش می شناسند : ۵۰۰- ۲۰۰۰- ۳۰۰۰- ۳۵۰۰- ۴۰۰۰- ۴۵۰۰- ۵۰۰۰ – ۶۵۰۰-۷۰۰۰ و ۱۲۰۰۰ ظرفیت کولر: حجم هوایی است که کولر با پروانه اش از بیرون مکش کرده و به داخل ساختمان می فرستد (در یک دقیقه) و بر حسب فوت مکعب بر دقیقه (CFM) بیان می شود.



ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 15 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط داودی



ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 15 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط داودی

تعریف تیرهای لانه زنبوری : دلیل نامگذاری تیرهای لانه زنبوری ، شكل گیری این تیرها پس از عملیات ( بریدن و دوباره جوش دادن ) و تكمیل پروفیل است. اینگونه تیرها در طول خود دارای حفره های توخالی (در جان) هستند كه به لانه زنبور شبثه است ؛ به همین سبب به اینگونه تیرها لانه زنبوری می گویند. هدف از ساخت تیرهای لانه زنبوری : هدف این است كه تیر بتواند ممان خمشی بیشتری را با خیز (تغییر شكل ) نسلتا كم ، همچنین وزن كمتر در مقایسه با تیر نورد شده مشابه تحمل كند ؛ برای مثال ، با مراجعه به جدول تیرآهن ارتفاع پروفیل IPE-18 را كه 18 سانتیمتر ارتفاع دارد ، می توان تا 27 سانتیمتر افزایش داد. 



ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 15 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط داودی

ایران سازه، وب سایت تخصصی مهندسی عمران   - http://www.iransaze.com/  -     
 
در این سایت میتوان به تمامی مطالب مرتبط با مهندسی عمران از قبیل مقالات تخصصی و صنفی، نقشه و جزییات ساختمانی، کتاب و جزوات رایگان فارسی و لاتین، نرم افزارهای تخصصی و غیرتخصصی مهندسی عمران، نمونه سوالات آزمونها و امتخانات مهندسی عمران، اخبار عمرانی، فیلم و عکس آموزشی مهندسی عمران و بسیاری مطالب مفید دیگر دسترسی پیدا کرد

 

۲-مرکز اطلاع رسانی عمران   - http://www.omran.net/  -     
 
این سایت شامل اعلانات سیستم ، اخبار و تازه ها ، کتاب زرد عمران ، آگهی های استخدام ، متون مهندسی عمران ، نرم افزارهای عمران و پاسخ به سوالات فنی و ... می باشد.

۳-خانه عمران جوان   - http://www.jch.ir/  -     
 
خانه عمران جوان یک پرتال تخصصی در زمینه مهندسی عمران است و هدف از راه اندازی این پرتال صرفا گسترش محتوای فارسی ، کمک و حل مشکلات کاربران در زمینه های مرتبط با مهندسی عمران و گرایشات وابسته و بالابردن سطح دانش جامعه مهندسی و دانشجویان می باشد. این پرتال یک سیستم کاربر محور می باشد.در این پرتال می توانید.آخرین اخبار ،مقالات تخصصی فارسی ، مقالات تخصصی لاتین ، کتاب و جزوه ، آیین نامه ها و نشریات ، نقشه ها و فایلهای آموزشی اتوکد ، دانلود پروژه های دانشجویی و غیردانشجویی و چیزهای دیگر...

۴-سایت ایران عمران   - http://www.iranomran.com/  -     
 
سایت ایران عمران - مهندسی عمران پروژه بتن فولاد فهرست بها متره برآورد اسکلت فلزی دفتر فنی پی مهندسی زلزله و تمامی مطالب مهندسی 

۵-سایت علمی و اطلاع رسانی عمران ایران   -http://www.civilmaster.ir/  -     
 
خبرها، مقالات، نرم افزارهای عمران، آموزش عمران، مهندسی راه و ساختمان، مکانیک خاک، زلزله، معرفی پروژه ها عمرانی بزرگ، سازه، محاسبه، نظارت، طراحی




تاریخ: سه شنبه 21 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط داودی

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 41
بازدید دیروز : 130
بازدید هفته : 208
بازدید ماه : 271
بازدید کل : 207071
تعداد مطالب : 74
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

چت روم | قالب وبلاگ
دانلود
گالری عکس
دریافت همین آهنگ

ابزار وبلاگ